618 62 11 33
info@padelmolins.cat

Dades personales

Aquestes dades són privades i no es faran públiques.Únicament serveixen per contactar amb vostè si fos necessari.

Nom:
Cognoms:
Mòbil:
E-mail:
Codi postal:

Dades d'usuari:

Aquestes seran les seves dades d´accés al panell privat, necessaries per poder fer reserves de pistes a Pàdel Molins. La imatge és pública i serveix perquè els altres jugadors el puguin reconèixer.

Nick:
Contrasenya:
Repetir Contrasenya:

Imatge:

Dades del jugador:

Seleccioni el seu nivell de joc perquè altres usuaris puguin jugar amb vostè en igualtat de condicions. Tenint en compte que la puntuació de qualitat va d'1 a 7: Nivell principiant, Nivell regular, Nivell intermedi, Nivell bo, Nivell molt bo, Nivell excel·lent i Nivell professional.

La data de naixement és una dada privada, tan sols s'utilitza per calcular la seva edat.

El comentari sortirà publicat al costat del seu avatar perquè la resta d'usuaris sàpiguen una mica més de vostè.

Nivell:

Puntuació 1.0

Acaba de començar a jugar a pàdel.

Puntuació 1.5

Experiència limitada. Segueix intentant mantenir les pilotes en joc.

Puntuació 2.0

DRETA:

Gest (swing) incomplet, manca de control direccional, velocitat de bola lenta.

REVES:

Evita el revés, cop erràtic, problemes d'empunyadura, gest incomplet.

SERVEI / RESTA:

Gest incomplet, habitualment comet dobles faltes, bot de la bola inconsistent, resta amb molts problemes.

VOLEA:

Evita pujar a la xarxa, evita la volea de revés, mal posicionament de peus.

REBOTS:

No aconsegueix retornar cap rebot.

ESTIL DE JOC:

Familiar amb les posicions bàsiques, encara que es posiciona freqüentment de manera incorrecta.

Puntuació 2.5

DRETA:

En desenvolupament, velocitat de bola moderada.

REVES:

Problemes en preparació i empunyadura, sovint prefereix el cop de dreta al de revés.

SERVEI / RESTA:

Intent de realitzar el gest complet, velocitat de bola en servei lenta, pot de bola inconsistent, retorna serveis lents.

VOLEA:

incòmode en la xarxa especialment en el revés, utilitza freqüentment la cara del drive en les volees de revés.

REBOTS:

S'intenta posicionar per als rebots encara que només colpeja la bola de forma ocasional.

COPS ESPECIALS:

Fa globus intencionats però amb poc control, empala la bola ocasionalment en cops alts (smash).

ESTIL DE JOC:

Podeu pilotejar amb una velocitat de bola lenta, feble cobertura del seu espai a la pista, roman en la posició inicial del joc.

Puntuació 3.0

DRETA:

Relativament bona consistència i moderada varietat de cops, bon control direccional, desenvolupant gamma de cops (tallat, pla, liftat).

REVES:

Preparat freqüentment per colpejar amb relativa consistència.

SERVEI / RESTA:

Desenvolupant el gest de servei, poca consistència quan intenta colpejar amb potència, segon servei és considerablement pitjor que el primer. Resta amb relativa consistència.

VOLEA:

Volea de dreta de forma consistent, inconsistent en la volea de revés, problemes amb les boles als peus i en cops oberts.

REBOTS:

posiciona correctament en cops lents, aconsegueix empalar. No es desplaça cap endavant en boles fortes.

COPS ESPECIALS:

Fa globus de forma moderadament consistent.

ESTIL DE JOC:

Consistent amb velocitat de bola mitjana, poca consistència en posicionament amb el company, de vegades un a dalt i altre a baix, puja a la xarxa quan ho dicta el joc però és feble en l'execució.

Puntuació 3.5

DRETA:

Bona consistència i moderada varietat de cops, bon control direccional, desenvolupant gamma de cops (tallat, pla, liftat).

REVES:

Cop amb control direccional en alguns cops, dificultat de devolució en boles forts o altes, dificultat en la defensa de revés.

SERVEI / RESTA:

Comença a servir amb control i una mica de potència, desenvolupant el servei tallat, pot restar consistentment amb control direccional amb velocitat de bola moderada.

VOLEA:

Més agressiu en el joc de xarxa, alguna habilitat en els cops laterals, bastant bon posicionament de peus, té control direccional en les volees de dreta, control en les volees de revés, però amb molt baix poder ofensiu.

REBOTS:

posiciona correctament en cops de dreta. Aconsegueix defensar de manera consistent de dreta i velocitat de bola moderada. Defensa de revés amb dificultat les boles ràpides. Desenvolupant les baixades de paret.

COPS ESPECIALS:

Consistent en cops alts, desenvolupant safata, segones volees i cops d'aproximació. Retorna la major part dels segons serveis.

ESTIL DE JOC:

Consistència i control direccional amb velocitats de bola mitjana, posicionament amb el company mitjanament consistent (desenvolupant el treball en equip), busca l'oportunitat de guanyar la xarxa.

Puntuació 4.0

DRETA:

Fiable, copeja amb bastant control, intenta copejar amb control en cops defensius difícils.

REVES:

Pot adreçar la bola amb consistència i velocitats de bola moderades, desenvolupant varietat de cops.

SERVEI / RESTA:

Col·loca primers i segons, potència i col·locació freqüent amb el primer, usa boles tallades en el servei, fiable en la resta, resta amb profunditat i control.

VOLEA:

Profunditat i control en la volea de dreta, adreça la volea de revés, però amb falta de profunditat i agressivitat. Desenvolupant les volees baixes.

REBOTS:

Retorna consistentment els rebots de dreta, es posiciona correctament en els rebots de revés. Baixada de paret consistent i amb potència amb la dreta, a l´inrevés sol jugar globus.

COPS ESPECIALS:

Golpea por alto con consistencia, consigue volear a golpes agresivos, comienza a definir puntos con la volea y el smash, busca y dirige la volea a la zona débil de los rivales, defiende con globos de forma consistente. Comienza a desarrollar la bandeja.

ESTIL DE JOC:

Golpeo fiable y con control con velocidades de bola medio-alta. Juego en equipo, pérdida del punto en peloteos por falta de paciencia.

Puntuació 4.5

DRETA:

Molt fiable, usa velocitat, control i varietat de cops amb profunditat. Ofensiu en la majoria de cops.

REVES:

Pot controlar adreça i profunditat però sofreix defensant cops difícils, pot copejar amb relativa potència.

SERVEI / RESTA:

Servicio con colocación y control, con pocas doble faltas, usa potencia y bolas cortadas, segundos con buena profundidad y colocación, restos agresivos y con control.

VOLEA:

Bon posicionament de peus, pot controlar pilotejos en les volees, té potència, control i profunditat en les volees de dretes, errors més comuns quan copeja amb potència.

REBOTS:

Buena bajada de pared de derecha, de revés consigue profundidad y colocación con velocidad de bola media.

COPS ESPECIALS:

Golpes de aproximación con control y profundidad, consistencia en voleas y golpes altos. Consigue remates definitivos, llega a sacar la bola por 4 en algunas ocasiones, consigue en ocasiones dejadas de volea.

ESTIL DE JOC:

Golpeo con relativa potencia, buena cobertura en la pista, empieza a variar el juego en función del oponente, juego agresivo en la red, buena anticipación.

Puntuació 5.0

DRETA:

Copejo fort amb control, profunditat i varietat de cops, usa la dretes per preparar la pujada a la xarxa. Consistent en els globus profunds.

REVES:

Pot usar el revés en cops agressius amb bastant bona consistència, bon control en adreça i profunditat en la majoria dels cops, Bastant consistent en globus profunds i defensa.

SERVEI / RESTA:

Col·loca el servei amb efectivitat i buscant el punt feble del rival i guanyar la xarxa de forma ràpida, bona varietat de serveis, profunditat, col·locació en segons per forçar restes poc potents, resta amb control serveis difícils.

VOLEA:

Pot copejar a la majoria de les volees amb profunditat i potència, juga volees difícils amb profunditat, buscant el punt feble del rival.

REBOTS:

Bona defensa de rebots, fins i tot amb boles fortes. Aconsegueix punts guanyadors amb rebots forts de paret. Baixades de paret bones tant de dreta com de revés.

COPS ESPECIALS:

Copeja amb força i alt grau d´efectivitat, bons globus defensius i ofensius, copeja per alt en qualsevol posició de la pista amb control, juga safates amb consistència, aconsegueix cops guanyadors amb smash fort. Aconsegueix treure la bola per 3 en ocasions.

ESTIL DE JOC:

Vària el joc segons el rival, sòlid treball en equip, aconsegueix llegir el partit i troba el punt feble del rival, és menys consistent mental i físicament que el jugador 5.5

Puntuació 5.5

Juga cops fiables en situacions compromeses, ha desenvolupat una bona anticipació, llegeix el partit amb facilitat buscant els punts febles dels rivals, primers i segons serveis són cops profunds i col·locats, ha desenvolupat força i consistència com la seva major arma, vària l´estratègia i l´estil de joc en una situacions compromeses.

Puntuació 6.0

Estos jugadores no necesitan categorías. Aparecen en rankings de campeonatos, el 6.0 tiene entrenamientos intensivos para torneos regionales y nacionales, y tiene ranking nacional.

Puntuació 6.5

El jugador 6.5 tiene potencial para llegar a ser jugador 7.0 juega torneos nacionales de forma continuada.

Puntuació 7.0

El jugador 7.0 es el jugador profesional de pádel, compite en torneos open y su mayor fuente de ingresos son los premios de los torneos y sponsors.

Sexe:
Posició:
Data de naixement:
Disponibilitat setmanal de joc
  Dia Des de les... Fin a les
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Comentari públic:
He llegit i accepto les condicions d'ús.
   

Registrat a PADEL MOLINS

Registra't de forma ràpida i senzilla i gaudeix ara mateix de tots els avantatges de ser usuari a PADEL MOLINS.

Podràs reservar la teva pista de pàdel de manera automàtica des de l'ordinador de casa teva, apuntar-te a les lligues i tornejos que es disputen a Pàdel Molins, així com seguir els resultats de les mateixes

Ja estàs registrat?

Introdueix el teu email i la la contrasenya que vas triar quan et vas donar d'alta la primera vegada.

E-mail: Contrasenya:

vaig perdre la contrasenya

Introdueix el teu email i prem a "Recuperar contrasenya" per recuperar l'accés al teu compte d'usuari.

Email:
diseny web: infoactiu.com Pàdel Molins © 2011 tots els drets reservats Avís legal - Política de privadesa